Wil je advies of heb je een vraag? We helpen je graag! Bel of mail ons.

Westeinder Waterdag

Boek jouw plek voor Westeinder Waterdag.

Personaliseer de activiteit naar wens en voeg hem toe aan je boeking. Later kun je meer activiteiten toevoegen en deelnemerinformatie opgeven.

Cursus. Wanneer wil je deze cursus volgen?

Variatie. Voor welke variant wil je je inschrijven?

Deelnemers. Hoeveel personen geef je op voor deze cursus?

Controleer en boek. Er wordt nog niks in rekening gebracht.

Configureer eerst een activiteit...

Wil jij kennismaken met de watersport, of gewoon genieten van een heerlijk dagdeel op het water? Op zondag 30 juni organiseert Zeilschool Aalsmeer de Westeinder Waterdag.

Dit is een speciale introductiedag waar beginners kennis kunnen maken met de watersport, en mensen met ervaring kunnen kennismaken met de geweldige sfeer op onze zeilschool. De Westeinder Waterdag is zo ingericht dat je verschillende watersporten kunt uit proberen. Zo zal je in het tijdsblok de optie krijgen meerdere keren door te wisselen naar een andere bootsoort.

Wat kun je verwachten?

De boten die tijdens de dag worden aangeboden zijn:

  • Zeilen in een optimist (1persoons jeugdboot)
  • Zeilen in een kielboot (2-5 persoons boot voor alle leeftijden)
  • Suppen en kanoën.

De activiteiten zullen begeleid worden door onze ervaren instructeurs. Deze staan voor je klaar om te helpen, en de eerste theorie over de werking van de boot uit te leggen.

Praktische informatie

Tijdens de dag worden er 3 blokken van elk 2,5 uur aangeboden. Er is helaas een gelimiteerd aantal plekken, waardoor we werken met een (gratis) inschrijvingssysteem. Onderaan deze pagina staat een link naar de plek waar je je kan aanmelden. Doe dit vooral zo snel mogelijk, want vol = vol.

Tijden:

Blok 1: 10:30-13:00

Blok 2: 13:00-15:30

Blok 3: 15:30-18:00

Datum: zondag 30 juni

Locatie: Zeilschool Aalsmeer, [Kudelstaartseweg 64c]

Mis deze kans niet om gratis kennis te maken met verschillende watersporten Neem je vrienden en familie mee en ontdek hoeveel plezier je op het water kan hebben!